Sjekk din fremgang!

IMG_412F0D6A0946-1

For de aller fleste som setter i gang med fysisk aktivitet, vil progresjonen virke motiverende til å fortsette. Men det er viktig å huske at endringer tar tid og effekten av et økt aktivitetsnivå, uansett hvilken type aktivitet, ikke kommer etter 1 enkeltstående treningsøkt. Man må ha tålmodighet og jobbe med viljestyrken. For det er faktisk ikke slik at man alltid har lyst. Og da er det viktig å huske på at alt er bedre enn ingenting. 

Resultatene kommer raskest når man går fra inaktiv til aktiv

Om man har en livsstil uten særlig mye fysisk aktivitet og begynner å implementere mer aktivitet i hverdagen, tar det ikke så lang tid før man merker det på kroppen.
Les mer om hvilke helsefordeler man får ved fysisk aktivitet.

Etter 12 uker har kroppen begynt å venne seg til den nye livsstilen og forhåpentligvis er du på godt vei til å ha etablert en ny vane. Det betyr at det krever mindre mental energi til å komme seg i gang og det kan til og med oppleves litt ubehagelig å bryte den. 

Sjekk din gjennomsnittlige PAI og utviklingen i kondisjonsalder

Inne i Memento U-appen kan du sjekke gjennomsnittlig PAI score ukentlig, månedlig og årlig. I det lange løp er det den fysiske aktiviteten over tid som teller og det er det som gir langvarige resultater. Man bør ligge på minst 100 PAI gjennomsnittlig for å vite at man gjør nok for sin egen helse. Forhåpentligvis har kondisjonsalderen din blitt redusert i løpet av 12 uker i takt med at hjertet ditt blir i bedre og bedre fysisk form. Sjekk utviklingen fra du startet og nå inne i Memento U-appen ved å klikke på ruten hvor PAI-scoren og kondisjonsalderen din står på hjemskjermen. Klikk deretter på den blå knappen PAI-historikk. Øverst vil du se alternativene for å se på utviklingen ukentlig, månedlig eller årlig.