Lag dine egne grupper

Alle medlemmer i Memento U-appen kan skape og sette sammen sine egne grupper. Der kan dere kommunisere med hverandre, avtale aktiviteter, dele bilder, dele PAI-score og opprette meningsmålinger. 

Slik oppretter du en gruppe

1. På hjem-skjermen i Memento U-appen vil du se en oversikt over hvilke grupper du er medlem av. Trykk på den røde pluss-knappen til venstre for disse gruppene. 

2. Inne på Grupper vil du se en oversikt over forslag til grupper å bli medlem av, dine grupper og invitasjoner til nye grupper. For å opprette en ny, klikk på pluss-ikonet oppe i høyre hjørne.

3. Fyll inn gruppenavn, beskrivelse, kategori, om det skal være en åpen eller lukket gruppe og velg tillatelser til hvem som kan opprette avstemminger, dele arrangementsinformasjon og dele PAI-score.

4. Klikk på Medlemmer for å søke opp hvem du ønsker å invitere. Huk av i rundingen ved siden av hvert medlem du ønsker å invitere. Du kan fortsatt invitere flere medlemmer etter at gruppen er opprettet.

5. Når du har opprettet en gruppe, kan du begynne å publisere det du ønsker i gruppen.

  • Du kan skrive innlegg og dele bilder som alle medlemmer kan se, kommentere og reagere på. Fest innlegg for at det skal dukke opp øverst i feeden. 
  • Klikk på de 3 prikkene ved siden av Opprett et innlegg for å finne alternativene Del PAI-score, Del aktivitet og Opprett meningsmåling.
  • Del PAI-score og kondisjonsalder med gruppen din. Bruk dette til å motivere hverandre til å fortsette med den gode innsatsen.
  • Opprett meningsmålinger for å finne ut hva gruppen din ønsker å gjøre.

Eksempler på grupper:

  • Opprett en gruppe for nabolaget og få med deg naboene dine på en aktivitet. Avtal ukentlige styrketreninger, fjellturer, gå/løp rundt det lokale vannet eller det som passer dere best. En perfekt måte å bli bedre kjent på. 
  • Skap en vennegruppe. Å gjøre aktiviteter sammen er en fin måte å treffes oftere på og samtidig gjøre noe som er bra for kroppen.
  • Lag en gruppe for foreldrene til barna som går på fotball, svømming, handball, turn eller lignende. Da kan dere møtes når barna er på trening å jogge, gå en tur, ha en boot camp eller hva dere enn ønsker. 
  • Samle kollegaer og avtal aktiviteter dere kan gjøre sammen. Det vil bedre helsen til de du jobber sammen med i tillegg til å styrke relasjonen og skape et bedre arbeidsmiljø.