Bedre helse på dine premisser

Poengsystemet PAI fra NTNU belønner all fysisk aktivitet. Med 100 PAI legger du grunnlaget for god helse og fysisk form. PAI passer for alle, og Memento U-appen er den eneste som lar alle måle sin PAI-score.

Som Memento-bruker kan du også få tips om trening og øvelser for alle nivåer i vårt rikholdige videoarkiv UTV.

Steps image

Slik fungerer det

1

Last ned Memento U-appen for Android eller iPhone og opprett bruker. Svar på noen korte spørsmål om ditt fysiske aktivitetsnivå. Dersom du har en aktivitetsmåler, kan du også koble den sammen med appen.
Next image indicator

2

Sett i gang med fysisk aktivitet! Finn eller opprett grupper, møt nye treningsvenner og chat med vennene dine. 

Next image indicator

3

Memento U-appen holder deg oppdatert på ditt akivitetsnivå og hvordan det påvirker den fysiske formen og helsa di. Det er motiverende å se at man blir sprekere og friskere!

Plus image background

Profit image

Kom i form med PAI

Når du opprettholder en score på minst 100 PAI over tid, vet du at den fysiske formen din blir bedre og bedre. Og bedre fysisk form gir bedre helse.

 

Det er alt du trenger å tenke på. Med Memento U-appen får du verktøyet som legger til rette for at du skal komme deg dit.

Profit image

Vær sosial

Å være i fysisk aktivitet skal være gøy, enkelt, sosialt og motiverende. Lag nye grupper for deg og vennene dine, eller chat med likesinnede i gruppene som allerede finnes i appen.

Profit image

Følg din egen utvikling

I Memento U-appen er det enkelt å se om du har vært fysisk aktiv nok til å komme i bedre form over tid. Du kan se hvordan din PAI-score og kondisjonsalder utvikler seg, loggføre treningsøktene dine, og oppdatere dine personlige data for å følge med på din progresjon.

 

Så lenge du holder aktivitetsnivået på 100 PAI eller mer, vet du at du gjør nok for din egen helse.